Vedno dobre novice - Cammeo je v Novi Gorici in vas popelje, kamorkoli želite | Taksi Cammeo

Vedno dobre novice – Cammeo je v Novi Gorici in vas popelje, kamorkoli želite

Za vse Novogoričane imamo odlično novico – Cammeo prihaja v vaše mesto! Z 23. oktobrom s ponosom naznanjamo odprtje naših storitev v Novi Gorici, da bi se bolje seznanili z našo uporabniško izkušnjo in storitvijo, smo za vas pripravili nekaj posebnega. Prva dva dneva našega prihoda – 23. in 24. oktobra – vas bomo vozili s popustom od 5 € – to pomeni, da se prva 2 km vozite popolnoma brezplačno!

Kako do brezplačne vožnje?

Vse kar morate storiti je, da nas pokličete na 05 777 2222 ali na svoj pametni telefon naložite aplikacijo Cammeo. Ko to storite, lahko zahtevate mestno vožnjo s 5 € popusta 23. in 24. oktobra. To pomeni, da se prva 2 km vozite popolnoma brezplačno!

Cene voženj Cammeo Nova Gorica

Poleg brezplačnih voženj vam želimo predstaviti tudi naše standardne cene, da boste vedeli, kaj lahko pričakujete po prvih dveh dneh:

►Start in prva 2 km vključena: 5,00 €

►Cena na kilometer: 1,30 €

►Čakalna ura: 25,00 €

S tem preglednim cenikom ste lahko prepričani, da boste vedeli, koliko bo stala vaša vožnja, še preden se usedete v naš taksi. Če naročate z aplikacijo Cammeo, boste vedno videli oceno cene, po vnosu odhoda in destinacije ter pred samim naročilom.

Dodatne možnosti plačila:

►Gotovino lahko plačate neposredno vozniku

►Plačilo s kartico v vozilu

►Izkoristite ugodno plačevanje prek aplikacije Cammeo

►Za vaše udobje podpiramo tudi plačevanje prek aplikacij AirCash in mBills

Cammeo je znan po svoji zanesljivosti in hitrosti, zato se lahko zanesete na nas za udobno potovanje po Novi Gorici in njeni okolici kadarkoli podnevi ali ponoči. Za posebna vprašanja glede organizacije večjih prevozov ali za daljše relacije pokličite naš klicni center.

Cammeo – Vaša najboljša možnost za prevoz

Cammeo zagotavlja kakovostne storitve z profesionalnimi vozniki. Poleg tega vam naša sodobna aplikacija omogoča enostavno naročanje voženj in sledenje prihodu voznikov v realnem času.

V Novi Gorici odpiramo nova vrata mobilnosti in se veselimo, da bomo postali vaš zanesljiv partner za prevoze!

Ne zamudite priložnosti, da izkoristite brezplačne vožnje 23. in 24. oktobra in izkusite drugačnost Cammea. Se vidimo na cestah Nove Gorice!

Vaša Cammeo ekipa