Cammeo Partner

100% zaupanje, 0% rizika

Zaženi svoj posel in postani Cammeo partner, spoznavaj nove ljudi med vožnjo po svojem mestu in ob tem še dobro zasluži!

Nudimo ti priliko, da postaneš uspešen podjetnik!

 

Cammeo išče podjetnike – partnerje, da bi lahko hitro in varno prepeljal potnike na njihove željene naslove. Franšizni model Cammeo partner nudi priliko tako tistim, ki že imajo izkušnje v taksi prevozih, kakor tudi tistim, ki bi se želeli na novo uveljaviti v tej branži in ustvariti uspešno in profitabilno podjetje za prevoz potnikov po Cammeo standardu.

 

V kolikor ste oseba, ki daje pomen vsaki stranki in bi želeli imeti svoje podjetje v dinamičnem delovnem okolju, je to idealna prilika za Vas, kajti franšizni model Cammeo partner v vseh mesti nudi najnižji strošek uporabe Cammeo sistema in možnost dobrega zaslužka.

 

Franšizni model Cammeo partner nudi vse kar vam je potrebno za zagon poslovanja z minimalnim začetnim kapitalom. V tem modelu boste s svojim podjetjem z 1 do 10 taksi vozili in z 2 do 30 vozniki delali z ostalimi Partnerji v mestu pod oznako Cammeo. Mi Vas bomo upeljali v delo, ponudili Vam bomo naše znanje in orodja potrebna za uspešno delo. Vedno se lahko obrnete na naše službe za logistiko in pomoč Call centra 0-24h.

 

Od trenutka prijave do samega pričetka dela lahko mine 1 dan ali pa več, odvisno od Vaših dokumentov, ki jih imate.

 

Naredite prvi korak in se prijavite za osnovne informacije preko LINKA:

  • Dogovorite se za sestanek in se pozanimajte o vsem kar Vas zanima

  • Odločite se ali je to posel za Vas

  • Opravite šolanje

  • Registrirajte podjetje če ga še nimate in zaposlite voznike

  • Pričnite vozit

 

Izberi opcijo, ki ti najbolj odgovarja

 

Postani Partner s svojim vozilom

Imate izkušnje in znanje v tem poslu ? Delate kot taksist in imate vsa dovoljenja za delo? Že jutri lahko postanete Cammeo partner, po najugodnejših pogojih na trgu z lastnim vozilom. Če še imaš pomisleke ti dajemo možnost brezplačnega testiranja našega Cammeo Driver sistema in aplikacije in sam se prepričaj koliko dela te čaka!

Prijavite se že danes TUKAJ in preberite več na našem blogu

 

Postanite partner z našim vozilom

Nudimo zelo ugoden najem vozila v kolikor nimate svojega. Prijavite se že danes TUKAJ

 

Postanite Partner tudi če nimate izkušenj

Nimate izkušenj v tem poslu? Brez skrbi. Tukaj je naša ekipa inštruktorjev, ki Ti bo pomagala in svetovala v vseh fazah dela.
Prijavi se že danes TUKAJ

 

Franšizni model Cammeo Partner je možen v Ljubljani in Mariboru.