Cammeo postaja prvi taksi v Sloveniji, kjer lahko plačuješ s pametno denarnico mBills | Taksi Cammeo

Cammeo postaja prvi taksi v Sloveniji, kjer lahko plačuješ s pametno denarnico mBills

Imamo odlične novice, za vse ljubitelje preprostega in varnega plačevanja. Cammeo, vodilni taksi prevoznik v Sloveniji, s ponosom najavlja novo možnost plačevanja preko mBills aplikacije, s katero je izkušnjo potovanja dvignil na povsem novo raven.

Zamislite si to situacijo: Končali ste prijetno vožnjo s Cammeom in se pripravljate na izstop iz vozila. Namesto da iščete gotovino ali izvlečete kartico, lahko preprosto izvlečete svoj pametni telefon in opravite plačilo preko mBills aplikacije. Brez stresa in nevšečnosti, le nekaj dotikov na zaslonu in vaša vožnja je plačana.

Kako to funkcionira? Ko prispete na destinacijo, vam bo voznik posredoval QR kodo. Samo odprite mBills aplikacijo, izberite možnost skeniranja QR kode in potrdite znesek plačila. Hitro, preprosto in varno! Ni vam več treba skrbeti za denar ali kartice, saj mBills omogoča varna digitalna plačevanja.

Uživajte v vožnji s Cammeom in preprosto plačujte z mBills pametno denarnico preko pametnega telefona!

Potujte udobno, brezskrbno in varno po ugodnih cenah v Ljubljani in Mariboru. Če še nimate svoje Cammeo aplikacije, si jo prenesite na bit.ly/CammeoAppSi, saj boste dobili tudi 20% popust na vse mestne vožnje.

Če še nimate mBills aplikacije, jo lahko prenesete tukaj: mBills.si – Tvoja edina pametna denarnica.

Tvoj Cammeo