Poslovni uporabniki

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Optimizirajte svoje poslovanje!

 

Vam je dovolj visokih obrokov za najem avtomobila, iskanje parkirnega mesta v mestu in plačevanja kazni? Ne skrbite, imamo rešitev! Storitev Poslovne vožnje je namenjena prav vašemu podjetju!

 

 

Auto

Prihranite čas in denar

Pozabite na obroke, vzdrževanje vozil in izgubo časa. Prihranek in čas raje vložite v poslovanje ali v tisto, kar vas najbolj veseli. Vozite se z nami, kadarkoli želite, račun s popustom pa vam bomo poslali ob koncu meseca.

Zarada

Mi smo tukaj za vas

Iskanje parkirnega mesta v mestu ni več razlog za zamujanje na sestanek, zdaj lahko računate na nas. Pridemo, kadarkoli nas potrebujete, ob točno določenem času.

Izvrsnost

Čas je denar

Osredotočite se na bistvo, ne izgubljajte dragocenega časa za vožnjo in za iskanje parkirnega mesta. Čas med vožnjo raje uporabite za pošiljanje e-pošte ali za telefonske klice.

Izvrsnost

Nadzorovanje stroškov

Vse vožnje v vašem podjetju lahko spremljate na telefonski številki, oddelku znotraj podjetja ali na katerikoli drugi način, ki vam najbolj ustreza.

 

 

 

Pozicije oglašavanja

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit

 

Pozicija oglasa na autu

Pošljite povpraševanje

Brez zadržkov pošljite povpraševanje, v najkrajšem možnem času se vam bomo oglasili in dogovorili se bomo, kako lahko pomagamo.