Uporabniški pogoji

 

Z uporabo te spletne in mobilne storitve ter aplikacije za pametne telefone se strinjate z njihovimi pogoji poslovanja, zato vas prosimo, da jih pozorno preberete.

 

Ime in avtorske pravice

Spletna stran www.cammeo.si je last trgovske družbe Cammeo franšiza d. o. o. (dalje v besedilu Cammeo).

Cammeo omogoča uporabo storitev in vsebine spletne strani www.cammeo.si, ki je urejena s temi Uporabniškimi pogoji.

Uporabniški pogoji predpisujejo pogoje in pravila za končne uporabnike in se nanašajo na uporabo spletnega in mobilnega servisa in namenskega programa za pametne telefone. Z uporabo servisa končni uporabniki potrjujejo, da se strinjajo s Splošnimi pogoji poslovanja in uporabe, in tako sprejemajo uporabo spletne strani www.cammeo.si ter namenskega programa za pametne telefone v skladu z njimi.

Vsi materiali, ki so na www.cammeo.si, so izključna intelektualna lastnina podjetja Cammeo franšiza d. o. o. in se lahko uporabljajo izključno z dovoljenjem nosilca avtorske pravice ter nosilca pravice na žig in/ali oblikovanje.

 

Podatki o podjetju:

Cammeo franšiza d.o.o.

Sedež: Bartola Kašića 70, 31000 Osijek Hrvatska

OIB: 87479457713

Osnovni kapital: 287.626,00 EUR

IBAN: 7723600001102272355

Banka: Zagrebačka banka

Odgovorna oseba: Vladimir Minovski

www.cammeo.si

 

Osebni podatki

Uporabnik spletnega, mobilnega servisa in namenskega programa za pametne telefone je odgovoren za točnost in popolnost vnesenih podatkov pri registraciji in sprejema vso odgovornost za vse dejavnosti na svojem uporabniškem računu.

Uporabnik lahko svojo poizvedbo in komentarje pošlje pisno, po pošti ali elektronski pošti, a Cammeo bo poslal pisni odgovor po pošti ali e-pošti v zakonskem roku.

V skladu s spletnimi pravili Cammeo franšize d. o. o. se vsi klici snemajo, a telefonske številke in e-poštni naslovi se samodejno shranjujejo v bazo podatkov podjetja Cammeo franšize d. o. o.. Vsak klic in naročilo s pomočjo namenskega programa za pametne telefone hkrati predstavlja strinjanje uporabnika, da Cammeo franšiza d. o. o. to telefonsko številko in/ali e-poštni naslov lahko uporabi za informiranje o storitvi, spremembah v delovanju ter promocijskih akcijah, ki bi lahko bile koristne končnemu uporabniku. Podjetje Cammeo franšiza d. o. o. se obvezuje, da bo telefonske številke in e-poštne naslove uporabilo izključno samo za distribucijo informacij o poslovanju podjetja.

 

Odjava s spletnega, mobilnega servisa ali namenskega programa Cammeo

Če želite odjaviti svoj uporabniški račun, se obrnite na [email protected], in mi se vam javimo v najkrajšem možnem času.

 

Cena

Cammeo se obvezuje jasno, vidno in čitljivo označiti cene storitev, a storitve spletnega, mobilnega servisa ali namenskega programa za pametne telefone so brezplačne.

 

Drugo

Pristop spletni strani Cammeo.hr ali Cammeo namenskemu programu za pametne telefone je lahko včasih moten zaradi del, vzdrževanja ali uvajanja novih vsebin in v izrednih okoliščinah, na katere ne vpliva podjetje Cammeo, ki pa jih bomo poskušali odstraniti v čim krajšem roku.

Cammeo si pridržuje pravico spremembe uporabniških pogojev in ne odgovarja za možne posledice, ki bi nastale zaradi takšnih sprememb. Navedene spremembe začnejo veljati z objavo na spletni strani Cammeo.hr.