7 razlogov zakaj voziti za taxi Cammeo

Najti dobro službo danes zares ni lahko. Zaradi fleksibilnosti, ki ti jo ponujamo in varne plače, je voznik taxi Cammea idealna služba za tebe. Zdaj vidiš zakaj:

 

1. Vozi kadar želiš

Kdaj boš tekom dneva vozil, je odvisno od tebe. Če se želiš izogniti dnevni gneči na cesti, lahko izbereš nočne vožnje. Če želiš imeti prosti čas za družino, lahko izbereš jutranjo izmeno.

 

2. Celotna napitnina je tvoja

Cammeo je znan po zvestih potnikih, samo zaradi svojih delovnih in prijaznih voznikih. Če si komunikativen, razumeš sogovornika, prijazen, šarmanten in skrbiš o svojih in naših potnikih, boš dobro nagrajen.

 

3. Ocene voznikov

Ko zaključiš vožnjo, potnik te lahko preko aplikacije pohvali in oceni z zvezdicami. V Cammeu beležimo vsako pohvalo in vsako zvezdico, in prihajaš v redni izbor voznika tedna in meseca in lahko si ustvariš dodatne bonuse.

 

4. Odkrij nova mesta in prijatelje

Ali se rad družiš z ljudmi, imaš rad nočne ali jutranje vožnje po mestu. Imaš mesto v malem prstu, in so ti mestne gneče dokaz, da bolje voziš od drugih? Idealno, pretvori to v zaslužek! Vozi za Cammeo, zagotovi si stalno službo in odlične zaslužke.

 

5. Povečaj svoj zaslužek

Če želiš zaslužiti več od tistega, kar si sebi zadal na začetku službe v Cammeu, lahko spremeniš delovni čas, in izbereš izmeno za katero ti misliš, da ti bo prinesla večji zaslužek. Z našim izobraževanjem, boš obvladal aplikacijo in izkoristi vse njene prednosti tako, da boš vožnje vzel spotoma.

 

6. Varna plača

Ne rabiš se obremenjevati zaradi izplačila plače, ker ti garantiramo izplačilo plače 18 – ega v mesecu. Če imaš obveznosti, ki jih moraš že prej plačati, mi smo tu zato, da ti pomagamo tudi glede tega. Istočasno boš zaposlen in zavarovan.

 

7. V Cammeu nisi sam

Če nimaš izkušenj, naši zaposleni te bodo vse naučili in se boš lahko vozil po cesti, kot po svojem dvorišču. Ni vsaka vožnja idealna, kdaj se zgodi, da se avto pokvari, ampak ne skrbi – dobil boš takoj nadomestni avto. V vsakem trenutku boš imel pomoč na cesti glede vsega kar je potrebno, da varno odpelješ vožnjo in, da si ustvariš svoj zaslužek. Ali si vedel, da če si deliš taxi vozilo s svojim drugim sodelavcem, da se ti bo zaslužek povečal tudi sorazmerno z zaslužkom tvojega sodelavca. Verjetno nisi vedel tudi to, da Cammeo avto lahko uporabljaš tudi za tvoje zasebne zadeve?

 

 

Prijavi se za službo, obišči nas, ker je še veliko takih stvari, ki bi te lahko prijetno presenetile!